productenschoonmaak

schoonmaken, waar begin je?!

Bij de basis.

Je ontkomt er niet aan: schoonmaken. Zelfs als er iemand is die jou ermee helpt, is er af en toe een klusje waar je niet omheen kunt. Of je het nu leuk vindt of niet, het hoort er gewoon bij. Hoe fijn zou het zijn als je het tot een minimum kunt beperken én je huis ook nog eens simpel en doeltreffend schoon kunt krijgen (houden!). Je bent aan het juiste adres, want wij gaan je er van alles over vertellen.

De drie musketiers.

We horen het je denken: ‘Wat hebben díe er nou weer mee te maken?!’ We zullen het je uitleggen. Er is namelijk een basisset met doeken die je door het hele huis kunt inzetten. En die set bestaat uit, je raadt het vast al, drie doeken:

  1. een groene vezel
  2. een natte doek
  3. een droogdoek

Deze drie doeken kun je echt door het hele huis heen gebruiken: voor de ramen, in de keuken, de huiskamer, de badkamer, de slaapkamer en zelfs voor de auto zijn ze fijn.

Hoe gebruik je deze doeken dan?

Een logische vraag en we zullen je hieronder uitleggen wat de kracht van elke doek is. 

Snap je dat deze 3 producten samen de basisset vormen? Hiermee maak je eenvoudig de meest lastige plekken in huis streeploos schoon. Geen gedoe met trekkers en sponsen. Slechts drie doeken zorgen voor een optimaal schoon én streeploos resultaat! Dat wil jij toch ook?

Moet je dan echt meteen met ALLEDRIE beginnen?

We hebben alle voordelen voor je uitgewerkt. De groene vezel is echt een andere doek dan de natte doek. En de droogdoek zorgt voor het échte resultaat. Dus ja… als je nog niet bekend bent met deze mooie producten, dan is dit wel echt de basis.

Natuurlijk is elke doek individueel ook echt heel fijn om in te zetten. Alleen de ‘nat en droog’ combi is ook een heel gangbare set en een goede optie om mee te beginnen. Je mist dan alleen wel de krachtpatser die het jou eenvoudig maakt om dat hardnekkige vuil aan te pakken.

Mijn advies: begin met deze basisset, met de drie musketiers. Ga ze gebruiken en ervaar waar je ze voor inzet. Wanneer je dat weet kun je altijd nog uitbreiden. Het hoeft namelijk niet allemaal tegelijk! 😉 

Ik krijg regelmatig terug: ‘Ze zijn wel duur, hè?!

En weet je, dat klopt.

De aanschaf is best een uitgave, daar ga ik niet omheen draaien. Je krijgt er wel ook écht iets voor terug: gemak, overzicht én een schoon huis. Je hebt geen 100 verschillende sponzen, doeken en trekkers meer nodig, met deze drie doeken heb jij je hele huis onder controle. Daarnaast gaan ze heel lang mee. Wij gebruiken de doeken dagelijks in ons schoonmaakbedrijf, al 8 jaar. Dezelfde doeken. Ze zijn inmiddels een beetje lichter van kleur en er zit hier en daar een vlek in die er niet meer uit gaat, maar dat vermindert de werking van de doeken niet!

Er zijn meerdere enthousiaste reacties van klanten die niet meer zonder deze doeken willen. Dat bevestigd voor mij dat deze set z’n aanschaf meer dan waard is!

vormen en kleuren

handschoen of doek

De groene vezel is er in zowel een handschoen als in een doek. De doek heeft aan twee zijden de vezel en is wat geschikter voor kleinere klusjes. De handschoen is juist fijn omdat deze niet verschuift en om je hand blijft zitten. Dit is ideaal voor grotere oppervlakken. 

kleur

In de catalogus hebben de nat en droogdoeken verschillende namen, maar dit gaat eigenlijk alleen om de kleur. Ze hebben per thema een kleur gegeven, zodat je bijvoorbeeld eenvoudig de doeken van de keuken kunt pakken. Welke kleur je ook kiest, ze hebben allemaal dezelfde effectieve werking! Dus kies welke jij mooi vindt en wanneer je uiteindelijk gaat uitbreiden, kun je voor andere kleuren kiezen als je dat fijn vindt om onderscheid te maken.

Kom je weg met 1 set doeken als je ze goed gebruikt? Als je het grote werk uitbesteedt, misschien wel. Zoals gezegd, je gaat het ervaren wanneer je ze in huis hebt! Wanneer je ze steeds vaker pakt merk je misschien dat je niet alles hebt kunnen doen en de doeken verzadigd zijn. Dat is het moment om een extra set aan te schaffen en dat kan dan dus prima alleen de combi van nat en droogdoek zijn, in plaats van deze hele basisset. 

Met veel plezier adviseer ik je als je toch nog twijfelt. Reageer hieronder of bel me even: 06 – 414 99 444. Twijfel je niet meer klik dan op de button en bestel je eerste set! 

Mocht je deze set in je kast hebben liggen en je gebruikt hem eigenlijk niet meer, dan is dit je moment om ze er weer bij te pakken en ze te gebruiken waar ze voor zijn: snel en doeltreffend schoonmaken!  😉

Mocht ik je nog ergens mee kunnen helpen, dan hoor ik het graag! Neem ook even een kijkje in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *