Schoonmaken

kan dat echt snel en eenvoudig?

10 jaar

ervaring met schoonmaken

1.000+

tevreden klanten

6 items

waar je je hele huis mee schoonmaakt

eenvoudig schoonmaken_Marielle

Schoonmaken, een noodzakelijk kwaad.

Voor veel mensen is dat wat het is: een moetje. Ze hikken tegen een schoonmaak-klus zoals de badkamer aan, want: 'Jeetje wat een werk om die weer enigszins toonbaar te krijgen!' Na flink wat poetsen en boenen is het gelukt en zijn ze redelijk tevreden met het eindresultaat.

Dit kan anders!

Hoi, ik ben Mariëlle en al 10+ jaar werkzaam met duurzame schoonmaakproducten. Ook ik was het zat om veel tijd kwijt te zijn aan schoonmaken (en dan niet eens het resultaat te krijgen dat ik voor ogen had!). Tot ik in aanraking kwam met JEMAKO en het wél eenvoudig en snel lukte. Wat een verademing!

Nu help ik jou graag om je huis op een snelle manier goed schoon te krijgen en het ook eenvoudig zo te kunnen houden. Mijn ervaring is, dat je met slechts zes verschillende schoonmaakproducten alle verschillende ruimtes in huis eenvoudig en doeltreffend weer echt schoon krijgt én houdt! Hiermee verdwijnt het schoonmaken niet, maar het wordt wel een stuk eenvoudiger!

Met deze zes items maak jij je huis eenvoudig schoon!

De basis: drie doeken

Deze drie doeken kun je echt door het hele huis heen gebruiken: voor de ramen, in de keuken, de huiskamer, de badkamer, de slaapkamer en zelfs voor de auto zijn ze fijn.

Hier lees je alles over deze unieke doeken!

De groene vezel is echt een andere doek dan de natte doek. En de droogdoek zorgt voor het échte resultaat. Dus ja… als je nog niet bekend bent met onze mooie producten, dan is dit wel echt een mooie basis om mee te beginnen.

drie doeken _ eenvoudig schoonmaken

Slechts drie reinigers

Om het schoonmaken (veel) makkelijker te maken, zijn er vaak ook reinigers nodig. Welke heb je in welke ruimte nodig? Het is waarschijnlijk makkelijker dan je nu denkt!

Hier leggen we het aan je uit!

Want, zeker om te beginnen, heb je er niet meer nodig dan deze drie om in no-time je huis weer helemaal spic en span te krijgen.


drie reinigers _ eenvoudig schoonmaken

De complete basis

Met deze set van de drie doeken én drie reinigers kun je echt meteen aan de slag! Zoals je in de blogs kunt lezen, krijg (en houd!) je met deze zes items je huis eenvoudig schoon.

Bestel je deze BASIS SET COMPLEET in 1 keer via onderstaande link, dan krijg je een korting van 10%!

eenvoudig schoonmaken _ 6 items

Ja, er is nog veel meer!

Heb jij een specifiek schoonmaakprobleem wat je niet opgelost krijgt? Neem dan zeker even contact met me op. Het assortiment producten is natuurlijk veel groter dan wat ik hier nu laat zien. Ik ben ervan overtuigd dat ik voor elk schoonmaakprobleem een oplossing heb. Je kunt vast een kijkje nemen in de volledige webshop via onderstaande button. Kom je er niet uit? Neem dat gerust contact met me op.
eenvoudig schoonmaken _ de keuken
KEUKEN
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Een schone keuken kookt het lekkerst.

De keuken wordt vaak 'het hart van het huis' genoemd.

Dat is niet voor niets: het is een plek waar iedereen in huis komt en visite vaak blijft hangen. Hier gebeurt ook het meest op een dag: je maakt er je ontbijt, lunch en diner, je pakt tussendoor een snack of wat te drinken en misschien bak je wel iets lekkers. Hoe hou je dat allemaal schoon?

eenvoudig schoonmaken _ de badkamer
BADKAMER
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Een stralende badkamer, hoe doe je dat?

De badkamer heeft best veel te verduren.

Er is veel reuring waardoor de badkamer ook flink vuil wordt. Al die zeepresten, tandpasta, haren en vooral ook kalk door al dat water... Hoe krijg je dit nou makkelijk en snel schoon? 

eenvoudig schoonmaken _ ramen
RAMEN
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Zo wordt alles weer glashelder.

De ramen lappen was voor mij altijd een dingetje. 
Een emmer water met een spons die niet alleen je ramen nat maakt, maar ook alles er omheen. Dan met zo'n ellendige trekker het water weghalen - waardoor je vloer nog natter wordt - en het dan met een zeem proberen allemaal te redden. Het kan nu anders!

We schreven ook per ruimte een blog

Nat & Droogdoek

Heb je de Drie Musketiers onder de doeken al in huis? Dan ervaar je vast hoe vaak je deze gebruikt! In dat geval kan het fijn zijn om voor al die tussentijdse klusjes een extra set 'Nat & Droog' in huis te halen. Zo grijp je nooit meer mis!

eenvoudig schoonmaken _ nat en droog

Hoe zat het ook alweer?

Soms weet je het gewoon even niet meer: moest deze reiniger nou wel of niet verdund worden? Kan deze doek op de ondergrond die ik in gedachten heb? Hoe krijg ik die kalk ook alweer weg? Zomaar een paar willekeurige vragen over de producten...

We hebben een pagina gemaakt waar je de gebruiksaanwijzingen terug kunt vinden. Kom hier regelmatig even kijken, want we blijven aanvullen!