Koude voeten
10 februari 2021 

Koude voeten

Het is kouder en je lichaam moet daardoor ook harder werken om zich te beschermen tegen de kou. Hoe vervelend is het als je heerlijk in je bed ligt, maar niet in slaap kan komen omdat je koude voeten hebt. Je blijft woelen en draaien en het lukt je maar niet om ze warm te krijgen.

Wat kun je doen?

Je kunt natuurlijk sokken aantrekken of misschien heb je iemand naast je liggen aan wie je ze kunt warmen. Sowieso een goede tip: masseer elke avond je voeten. Dit bevordert je bloedsomloop en als je hier sesamolie voor gebruikt, geeft dit meteen een soort isolerend laagje op de huid. Hierdoor gaat de warmte niet verloren. Hou ze na het masseren wel lekker warm met sokken of pantoffels.

Dit zijn leuke ideeën, maar er is nog een makkelijkere en fijnere manier.

Het zachte beddengoed met de hoge vezel van Optidee zorgt dat je koude voeten zo weer warm zijn of voorkomt zelfs dat je ze krijgt. Dat had ik namelijk ook wel eens: ik ging met warme voeten naar bed en daar werden ze koud. Heel vervelend! Dat is echt verleden tijd met het zachte hoeslaken, waardoor je voeten aangenaam warm worden en blijven. Ben je net als ik een echte koukleum? Slaap dan niet alleen op een hoeslaken, maar ook onder een dekbedovertrek van deze unieke vezel. Je zult het niet meer koud hebben!

Wil je zelf testen of je koude voeten echt verdwijnen door dit beddengoed? Probeer het een week gratis en vrijblijvend uit! Vul dan hier eenvoudig het uitleenformulier in.

Heb je nog vragen over dit artikel, slaap of nachtrust in het algemeen? Stel je vraag eenvoudig in een reactie onder deze blog. Mocht je persoonlijk advies willen over de producten, stuur dan even een mailtje: hallo@beunis.nl

Ken je iemand die ook iets aan deze informatie zou hebben? Stuur het artikel gerust door! Vinden we zelfs heel fijn wanneer je dat doet. ;) Dankjewel.

Reactie plaatsen