Jouw eigen ervaring is voor jou altijd het best!
09 juni 2021 

Jouw eigen ervaring is voor jou altijd het best!

Hoe lastig is het om uit zoveel mogelijkheden en producten de juiste keuze te maken.
In een winkel kun je bijvoorbeeld wel even op een kussen gaan liggen, maar dat is toch echt anders dan thuis in je eigen omgeving en bed. Hoe fijn en handig zou het zijn als je gewoon vrijblijvend en zonder kosten, producten zou kunnen uitproberen voordat je ze koopt!?

Een miskoop is namelijk zo gemaakt. Wanneer je wilt investeren in goede en hoogwaardige producten, die vaak net wat duurder zijn dan gemiddeld, zit je al helemaal niet te wachten op een tegenvaller. Door het uitproberen weet je wat je koopt en kun je volledig achter het product staan. Bye bye, miskopen!

Wél met onze speciale Klimawell en Optivezel producten! Juist door hun gesloten vezels waar niets in terecht kan komen, zijn de producten heel veilig om zelf uit te proberen.

  • Kies het product wat je zou willen testen. Mocht je hier eerst nog advies over willen, laat het ons gerust weten, we helpen je graag!
  • Vul het uitleen/ contactformulier in. Graag je naam en contact gegevens en het product dat je wilt uitproberen.
  • We nemen contact met je op om de details af te spreken.
  • Je mag de producten een week uit proberen en daarna ongewassen retour brengen.

lekker slapen

Waarom ongewassen terug?

Alle producten die we voor de uitleen hebben, zijn door onszelf aangeschaft. Optidee helpt ons hier wel bij, maar we hebben zelf de keuze gemaakt om hier goed in te investeren. Dan is het ook fijn als het goed gewassen wordt: niet te warm, niet te veel wasmiddel of toch per ongeluk met wasverzachter gewassen. Dit laatste verpest de vezel en is dus het laatste wat we willen. Naast al deze redenen is de belangrijkste nog wel: wanneer wij het zelf wassen weten we zeker dat het schoon bij de volgende uitleen, bij jou, terecht komt!

Weet wel dat alles gewoon in de wasmachine gewassen kan worden (zelfs met korte programma’s op 40 graden wordt het schoon!) en alles mag in de droger. Hoe fijn is dat!

Ga het dus gewoon lekker uit proberen.

Vul hier het uitleenformulier in (op computer of laptop!) en stuur het naar me op. Zo kun je het zelf ervaren.

Reactie plaatsen