hoeslaken, de bescherming van je matras
03 juni 2021 

hoeslaken, de bescherming van je matras

Vroeger beschermde slechts een laken het matras. Door al het draaien en woelen bleef dit nooit strak liggen. Kreukels zorgen voor irritatie wat weer zorgt voor een onrustige nacht. Door elastieken in de hoeken te maken, en uiteindelijk zelfs helemaal rondom, werd het hoeslaken geboren. Een laken dat stevig en mooi om het matras zit, zorgt voor extra comfort. Zeker wanneer je ook een bewuste keuze maakt in het materiaal van je hoeslaken.

Ik heb drie verschillende hoeslakens in het assortiment, allemaal gemaakt van dezelfde unieke vezel. De verschillen zitten vooral in de hoogte van de vezel. De hoogste en daarmee warmste is de Pluche, speciaal voor alle koukleumen. Je stapt niet meer in een koud bed en krijgt zeker (weer) warme voeten. Dit maakt het pluche hoeslaken erg uniek.

Een iets koelere variant is het hoeslaken van Mink. Deze is fluweelzacht en heeft nog steeds een warme instap. Dit is de favoriet van vele klanten!

Echter voor dagen zoals dit, waarbij de temperatuur oploopt, zijn deze twee variaties vaak aan de warme kant. We misten een glad en koeler hoeslaken in ons assortiment. Tot nu!

satijn hoeslaken

Glad, luxe en extreem comfortabel is dit Opti- zijde hoeslaken. Je stapt niet in een koud bed, maar wanneer je je omdraait voelt het hoeslaken wel aangenaam koel aan. Ideaal voor in de zomer! Of voor iedereen die het sowieso wat warmer heeft in bed is dit hoeslaken een mooie aanvulling.

Het hoeslaken is 100% vegan geproduceerd! Het is een zeer duurzaam product voor mens, dier en milieu. De Klimawell functie voorkomt dat het beddengoed klam of vochtig wordt en is tegelijkertijd slijtvast. Hierdoor zul je er jarenlang plezier van hebben.

TIP: Was het hoeslaken voor het eerste gebruik, zodat overtollige pluisjes verdwijnen. Hier is een kort wasprogramma op max. 30 graden prima voor. En het belangrijkste: gebruik géén wasverzachter of 3-in-1 wasmiddel. Dit geldt overigens voor alle producten! ;)

ZELF TESTEN

Uiteraard kun je ook eerst zelf uitproberen welk hoeslaken het best bij jou past. Laat hier je gegevens achter, dan zorg ik dat er een hoeslaken jouw kant op komt!

Heb je nog vragen over dit artikel, schoonmaak of je nachtrust? Stel je vraag gerust in een reactie onder deze blog. Mocht je vragen hebben of persoonlijk advies willen over de producten, stuur dan even een mailtje: hallo@beunis.nl

Ken je iemand die ook iets aan deze informatie zou hebben? Stuur het artikel gerust door! Vinden we zelfs heel fijn wanneer je dat doet. 😉 Dankjewel.

Reactie plaatsen