basis doeken

Gemakkelijk je huis schoon met deze basis doeken!

Deze doeken nemen veel vuil op en drogen zonder strepen achter te laten. 
  • ramen makkelijk schoon
  • badkamer 
  • keuken
  • deuren
Marielle Beunis

Hoi, Ik ben Mariëlle Beunis

Op het gebied van praktische en snel schoonmaken met goede duurzame en ecologische producten ben je bij mij op het goede adres. Met 20 jaar ervaring met schoonmaak en de afgelopen 10 jaar met deze producten kan ik je echt van dienst zijn en help ik je graag.

Zelf had ik op het moment dat ik in aanraking kwam met deze producten een kinderopvang aan huis en er moest dus elke dag worden schoongemaakt. Dit vond ik veel werk en kreeg veel niet schoon zoals ik dat wilde. Vloeren, rvs en ramen waren mijn grootste uitdaging. Tot ik met deze producten in aanraking kwam, kreeg ik alles alles eenvoudig en snel echt schoon. Ik was fan!
Mijn man en ik hebben inmiddels al 8 jaar een schoonmaakbedrijf waar we alleen met deze producten werken.

Schoonmaken moeten we allemaal en hoort er gewoon bij maar als het dan makkelijker kan en we meer tijd over houden voor andere dingen dat wil toch iedereen!

basis doeken

Je ontkomt er niet aan: schoonmaken. Zelfs als er iemand is die jou ermee helpt, is er af en toe een klusje waar je niet omheen kunt. Of je het nu leuk vindt of niet, het hoort er gewoon bij. 

Hoe fijn zou het zijn als je het tot een minimum kunt beperken én je huis ook nog eens simpel en doeltreffend schoon kunt krijgen (houden!). Je bent aan het juiste adres.

basis doeken


We horen het je denken: ‘Wat hebben díe er nou weer mee te maken?!’ We zullen het je uitleggen.
Er is namelijk een basisset met doeken die je door het hele huis kunt inzetten.

En die set bestaat uit, je raadt het vast al, drie doeken:

  • een groene vezel
  • een natte doek
  • een droogdoek

Deze drie doeken kun je echt door het hele huis heen gebruiken: voor de ramen, in de keuken, de huiskamer, de badkamer, de slaapkamer en zelfs voor de auto zijn ze fijn.


1. De groene vezel

De groene vezel is de krachtpatser van het stel. Hij kan vettigheid eenvoudig aan en schrobt ook vuil met groot gemak weg. Zand en ander los vuil houdt deze vezel makkelijk vast, totdat hij onder de kraan wordt uitgespoeld, dan laat hij alles weer heel snel los.

Dit is dus ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld ramen met spinrag en zand, of in de badkamer de douchewand met zeepresten.
Ook in de keuken weet deze vezel wel raad met de vettigheid op tegels en rondom de kookplaat, of het vuil in de gootsteen. 

Kan dit dan niet met de natte doek? Ja, dat kán wel, maar het kost je veel meer moeite en de doek is veel sneller verzadigd en vies. 
De groene vezel is hiervoor gemaakt en dus adviseren wij deze echt hiervoor te gebruiken! 
Wanneer je dat gedaan hebt, is het nog niet écht schoon. Je hebt het meeste vuil wel te pakken, maar er blijft altijd nog restvuil achter. Daar komt doek 2 om de hoek kijken!

basis doeken

2. de natte doek

Dit is de allrounder van dit trio en deze werkt perfect door hem, zoals de naam al doet vermoeden, nat te maken. Je kunt hiermee eenvoudig al het restvuil weghalen dat met de vezel nog is blijven zitten.

Er zullen ook plekken zijn die niet heel vuil zijn en alleen even opgefrist hoeven te worden. Daar is deze doek ook erg geschikt voor.

Je zou hem zelfs in de kleine variant als vaatdoek kunnen gebruiken, want het is een prima doek voor al die dagelijkse klusjes als tafels en het aanrecht afnemen. Zoals gezegd, een echte alleskunner deze doek! 

drie musketiers

3. de droogdoek

Dit is de kers op de taart, zeg maar. Vaak laten we dingen die we schoongemaakt hebben, gewoon opdrogen. Maar weet je dat in dát water ook nog restvuil zit? Het water verdampt wel, maar het vuil blijft over. En vuil trekt juist meer vuil aan. :S

Dit kun je voorkomen door na de groene vezel en de natte doek alles nog één keer na te drogen met een droge doek. Wat deze doek echt de kers op die taart maakt, is dat hij STREEPLOOS droogt. Hoe fijn is dat? Denk dan vooral even aan je ramen, maar ook aan tafels, deuren en RVS. Waar je voorheen strepen bleef zien, is dat met deze doek echt verleden tijd!

Ervaringen en reactie van klanten

beunis.nl
Ik ga schoonmaken haast weer leuk vinden ;-).
beunis.nl

Ik gebruik de doeken nou al 7 jaar en ze doen het nog net zo goed als dat ik ze net had. Ongelooflijk hoe lang deze meegaan. ik ben uit eindelijk dus goedkoper uit.

beunis.nl
Mooi om cadeau te geven. Niet zo zeer dat er schoongemaakt moet worden maar de tijd die ze overhouden gun ik ze!
basis doeken
beunis.nl
krachtpatser
beunis.nl
om restvuil makkelijk te verwijderen
beunis.nl
Kers op de taart. Streeploos nadrogen